Acquisities

Wellicht wordt ook in uw familiebedrijf het grootste deel van de winst gebruikt voor uitbreidingsinvesteringen, vervangingsinvesteringen, innovaties en overnames. Bij acquisities is het belangrijk goed in te schatten of deze past bij de cultuur van uw familiebedrijf dn of sprake is van een marktconforme waardering. Steens Familiebedrijven adviseert u gedurende het volledige acquisitietraject en leidt u langs juridische, fiscale en financiële knelpunten.

Gerelateerde artikelen:

Overnameproces familiebedrijven vaak vroegtijdig afgebroken

Overnameproces familiebedrijven vaak vroegtijdig afgebroken

Bijna 40% van de middenbedrijf-ondernemers heeft in de afgelopen jaren deelgenomen in een overnameproces, zonder dat het daadwerkelijk tot een overname leidde. Opvallend zijn daarbij de familiebedrijven. Dat blijkt uit de jaarlijkse Mid Market Monitor van Deloitte.

In de Mid Market Monitor wordt de mening gevraagd van middenbedrijven over het ondernemersklimaat, investeringen en toekomstverwachtingen. Van de ondervraagde...

Lees verder


McCain Foods neemt belang in Mora

McCain Foods neemt belang in Mora

Het Canadese familiebedrijf McCain Foods neemt belang in de Tilburgse snackfabrikant Van Geloven. De snackfabrikant die bekend is van Mora werd vorig jaar al overgenomen door de Britse investeerder ToweBrook Capital. Die houdt nu een minderheidsbelang.

McCain is de grootste fabrikant van diepvriespatat ter wereld. Het bedrijf is met 41 productielocaties gevestigd op 6 continenten. De friet wordt afgenomen in horeca...

Lees verder


1

Meer informatie aanvragen over

Acquisities

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus