Estate Planning en uw vermogen

Met Estate Planning zorgt u ervoor dat de overdracht van uw vermogen volgens uw persoonlijke wensen en de actuele wetgeving verloopt. Samen met Steens Familiebedrijven bepaalt u wie welk deel van uw vermogen krijgt en dat zo weinig mogelijk erfbelasting wordt betaald. U kunt nu al een gedeelte van uw vermogen schenken aan uw kinderen of aan een goed doel. Steens Familiebedrijven attendeert u op de consequenties voor uw notariële akten.

Gerelateerde artikelen:

Erfgenamen voortaan beter beschermd

Erfgenamen voortaan beter beschermd

Vanaf 1 september 2016 zijn erfgenamen beter beschermd tegen onverwachte schulden uit een erfenis. Ook de regels rondom zuivere aanvaarding zijn duidelijker geworden.

Bewust zuiver aanvaarden

Als u een erfenis aanvaardt, wordt u erfgenaam. We noemen dit zuivere aanvaarding. In de praktijk gebeurt het regelmatig dat erfgenamen door bepaalde handelingen onbewust een nalatenschap zuiver aanvaarden. U neemt...

Lees verder


Directeur zit nog in de luiers, maar omzeilt de erfbelasting

Directeur zit nog in de luiers, maar omzeilt de erfbelasting

Pim van Rijswijk junior uit Utrecht is amper 3 weken oud maar heeft nu al zijn eigen zaak. Zijn vader maakte hem de jongste ondernemer van Nederland met maar één doel: voorkomen dat zijn zoon ooit de door hem zo gehate erfbelasting moet betalen.

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering zal Pim junior voorlopig aan zich voorbij moeten laten gaan. En ook bij het opstellen van jaarrekeningen of het invullen...

Lees verder


1

Meer informatie aanvragen over

Estate Planning en uw vermogen

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus