Goede doelen en MVO

Uw familiebedrijf kan ontwikkelingshulp bieden, medisch onderzoek ondersteunen of kunst en cultuur stimuleren. Daarmee toont uw bedrijf maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met een eigen foundation houdt u zeggenschap over de besteding van uw vermogen. U kunt uw foundation op zakelijke wijze besturen. Met een eigen directie en toezichthouders. Daarvoor is een organisatorisch en juridisch goede constructie noodzakelijk. Steens Familiebedrijven helpt u doordachte keuzes te maken en informeert u over fiscale aspecten en het benutten van regelingen.

Gerelateerde artikelen:

Familiebedrijf pakt voedselverspilling aan

Familiebedrijf pakt voedselverspilling aan

Cateringbedrijf Hutten is een project gestart waarmee het zich op een bijzondere manier van zijn concurrenten onderscheidt . Voor de onderneming is omzetgroei geen doel. Eigenaar Bob Hutten gaat voor een sociale onderneming.

Zijn nieuwe project sluit daar naadloos op aan. Hutten is een Verspillingsfabriek begonnen die voedselresten verwerkt tot sauzen en soepen.

Werknemers met een beperking

Het...

Lees verder


Gratis rollade bij het kerstdiner

Gratis rollade bij het kerstdiner

Meer dan 2500 eenzame ouderen krijgen deze kerst een gratis rollade bij de gezamenlijke kerstdiners.

De runderrollades zijn een schenking van de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2015, Goedegebuur Vlees. Het familiebedrijf steunt als dank voor de prijs de actie ‘donkere dagen voor kerst diner’ van Coalitie Erbij Rotterdam.

Stemmen werven

Goedegebuur Vlees gaf de rollades...

Lees verder


1

Meer informatie aanvragen over

Goede doelen en MVO

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus