Familiebedrijven Award!

Familiebedrijven Award!

Stichting Familie Onderneming heeft de finalisten voor de Familiebedrijven Award 2018 bekend gemaakt! Dit jaar zijn, in tegenstelling tot voorgaande jaren, vijf in plaats van vier familiebedrijven geselecteerd. De uitreiking van de Familiebedrijven Award 2018 zal plaatsvinden op woensdag 11 april 2018 te Den Haag. Uit meer dan 500 Nederlandse familiebedrijven zijn de volgende vijf finalisten geselecteerd: AFAS software, Dutch Flower Group, Klokholding, Joh. Mourik & CO. Holding en Royal Verstegen. 

Genomineerden

AFAS Software is een familiebedrijf uit Leusden en ontwikkelt met circa 400 medewerkers innovatieve softwareproducten voor de zakelijke en de consumentenmarkt. AFAS Software bedient zo’n 10.000 klanten en daarmee ruim 1,2 miljoen gebruikers.

Dutch Flower Group bestaat uit 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen voorzien. “Making Life Colourful” is het devies, waarbij kennis, kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid vooropstaan.

KlokGroep en Novaform zijn onderdeel van KlokHolding, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Dankzij de sterke financiële basis van de holding en de bereikte schaalgrootte zijn KlokGroep en Novaform in staat grote (huisvestings)vraagstukken goed in te vullen en risico’s van opdrachtgevers over te nemen.

Joh. Mourik en J.C. Mourik startten in 1929 het bedrijf dat nu nog steeds hun naam draagt. Mourik is een Nederlands familiebedrijf en tegelijkertijd een internationaal concern met 2.000 medewerkers in de sectoren infra en industrie. Klanten waarderen de expertise van Mourik in relatie tot complexe infra- en waterbouwkundige werken. Ook is Mourik een grote speler op het gebied van industrieel onderhoud van petrochemische installaties.

Royal Verstegen werd in 1886 opgericht door de heer Verstegen. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het bedrijf. Dit familiebedrijf gelooft dat kwaliteit begint bij de oorsprong en investeert daarom in biodiversiteit en eerlijke handel. Het productieproces wordt in hun eigen fabriek te Rotterdam uitgevoerd en zo wordt de kwaliteit gewaarborgd van plant tot klant.

Kijk ook eens op de website, je kunt namelijk al bedrijven nomineren voor 2019! Misschien hoort jouw bedrijf hier ook tussen?

Reacties


Reageren op dit artikel?

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus