Onze dienstverlening aan familiebedrijven

Steens Familiebedrijven is een activiteit van Steens & Partners. Ons accountantskantoor is opgericht in 1948 en in bijna 70 jaar gegroeid tot een slagvaardig middelgroot kantoor gevestigd in Rotterdam.

Ruim 60% van onze cliënten is familiebedrijf. Dit is het gevolg van onze kennis van de speciale dynamiek die familiebedrijven kenmerkt. Onze accountants, fiscalisten en juristen weten dat het bij een familiebedrijf om harmonie en continuïteit gaat en dat de familie over bestuur, eigendom en medezeggenschap beslist.

Accountants, fiscalisten en juristen

Onze accountants, fiscalisten en juristen zijn deskundig in hun vak en tevens uw vertrouwenspersoon. Zij verzorgen het complete administratieve en financieel-strategische traject. Ook beoordelen zij uw jaarcijfers en de fiscale structuur van uw familiebedrijf in de context van uw lange termijnvisie. Daarbij worden ook aspecten die bedrijfsoverdracht aan de volgende generaties mogelijk maken in acht genomen.

Kiest u voor Steens Familiebedrijven? Dan kiest u voor een langdurige samenwerking!  Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie voor innovatie

Inspiratie voor innovatie

“Erg inspirerend en leerzaam!”, dat is wat de eigenaren van verschillende familiebedrijven zeiden na afloop van de bijeenkomst Innovatie binnen Familiebedrijven op 17 november.

In het bruisende Erasmus Centre Entrepreneurship heeft Justin Jansen, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, de klanten van Steens & Partners laten nadenken over hoe zij innovatie kunnen toepassen binnen hun bedrijf.

Innovatie...

Lees verder


Lancering website tijdens geslaagd Event Familiebedrijven

Lancering website tijdens geslaagd Event Familiebedrijven

Zaterdag 5 september lanceerden wij tijdens het jaarlijks terugkerende Event Familiebedrijven, onze website familiebedrijven.nl.

Ruim 180 eigenaren en dga’s van familiebedrijven kregen voor het eerst onze website te zien. Op deze website worden voor familiebedrijven relevante informatie op onder andere fiscaal en juridisch gebied geplaatst. Daarnaast bevat de website een overzicht van periodieke verdiepingsbijeenkomsten...

Lees verder


Steens Familiebedrijven introduceert “Het Beste Idee voor Familiebedrijven”

Steens Familiebedrijven introduceert “Het Beste Idee voor Familiebedrijven”

Naast de lancering van onze website, werd tijdens het Event Familiebedrijven, tevens “Het Beste Idee voor Familiebedrijven” gepresenteerd. Doel hiervan is de innovatie en kennis binnen Familiebedrijven in Nederland te stimuleren en vergroten. Het Beste Idee voor Familiebedrijven is gebaseerd op de nieuwe Participatiewet 2015. Werkgevers met 35 en meer werknemers worden verantwoordelijk voor mensen met een arbeidsvermogen...

Lees verder


Aanmelden bijeenkomst Innovatie binnen Familiebedrijven op 17 november 15:30 uur

Aanmelden bijeenkomst Innovatie binnen Familiebedrijven op 17 november 15:30 uur

Familiebedrijven zijn gezonder, gaan minder snel failliet en zijn innovatiever dan andere bedrijven. "Het beeld dat familiebedrijven saaie en conservatieve bedrijven zijn, klopt niet,” zegt minister Kamp (Ministerie van Economische Zaken). "Dankzij hun solide financiering kunnen ze tegen een stootje en zijn ze innovatiever dan andere bedrijven. Eigenschappen die we in de huidige economische tijden goed kunnen...

Lees verder


1

Meer informatie aanvragen over onze dienstverlening?

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus